گیاه اسپند NO FURTHER A MYSTERY

گیاه اسپند No Further a Mystery

گیاه اسپند No Further a Mystery

Blog Article

معمولا از خرداد الی آخر تابستان این گیاه رشد می‌کند. برای بهره از خواص اسپند می‌توانید در این ماه‌ها به طبیعت‌گردی پرداخته و اسپند مورد مصرف خود را، خودتان از طبیعت تهیه کنید.

شبیه به سیخ می باشد. ارتفاع آن حدود ۰.۳ متر و عمق ریشه های آن تا ۶.۱ متر می

یکی از مهم‌ترین خواص اسپند که آن را به یک گیاه فوق‌العاده تبدیل کرده است قابلیت شکستن سلول‌های چربی و کاهش وزن است.

متخصصان طب سنتی توصیه می‌کنند اگر از بیماری خاصی رنج می‌برید و قصد استفاده از این گیاه را دارید، حتما قبل از مصرف با پزشک خود مشورت کنید تا از ایمن بودن آن اطمینان حاصل کنید.

شبکه اجتماعی آشپزی و شیرینی پزی غذالند با تمرکز بر گردآوری هنر آشپزی اقوام ایرانی در بستر یکپارچه تحت وب قصد دارد تا دانشنامه برخط انواع دستپخت قومیت‌ها از ترک، کُرد، بلوچ، عرب تا فارس و ترکمن بوده و بستری باشد برای به اشتراک گذاری هنر آشپزی افراد خبره و بنام این حوزه.

در طب سنتی، از دود اسپند برای تسکین علائم آبله مرغان، کاهش خارش و سوزش تاول‌ها و سرعت بخشیدن به روند بهبودی استفاده می‌شود.

دود کردن زیاد اسپند برای افراد دچار آلرژی و بیماران مبتلابه آسم مضر است و باعث سردرد، تهوع و تشدید علائم بیماری می‌شود، همچنین دود اسپند در صورت استفاده مکرر حتی در افرادی که زمینه ژنتیکی آسم ندارند نیز می‌تواند موجب click here حساس شدن ریه‌ها و بروز علائم آسم شود.  

ستاره

در طب سنتی، از دود اسپند برای تسکین علائم آبله مرغان، کاهش خارش و سوزش تاول‌ها و سرعت بخشیدن به روند بهبودی استفاده می‌شود.

این آیین توسط پیروان مذاهب مختلف از جمله اسلام، زرتشت، مسیحیت، یهودیت و هندوئیسم اجرا می‌شود. در بعضی از نسخه‌های دعاهایی که در حین این مراسم خوانده می‌شود، نام یک پادشاه باستانی زرتشتی به نام نقشابند برده می‌شود که گفته می‌شود او اولین بار این دعا را از پنج فرشتهٔ نگهبان به نام یزدها دریافت کرده‌است. رسم سوزاندن اسپند در آتش برای دود تطهیر دهنده‌اش تا قسمت هندی کشمیر هم نفوذ کرده‌است و در آنجا در مراسم عروسی وداها برای دور کردن تاریکی از زندگی جدید عروس و داماد آن را می‌سوزانند. در مراسم برات در گناباد و بیشتر مناطق خراسان در سر مزار درگذشتگان اسپند آتش زده و بر روی آن نمک می‌پاشند و آن را برای چشم زخم همراه با شعری می‌خوانند. سپند تلخ و نمک شور چشم حسود پر حسد کور ….

خاصیت ضدباکتریایی اسپند باعث شده است تا این گیاه بتواند باکتری‌های موجود در محیط را از بین ببرد و موجب ارتقای سلامت فردی شود.

باکتری‌ها از مهم‌ترین عوامل بیماری‌زا هستند که می‌توانند با نفوذ به بدن بیماری‌های مختلفی ایجاد کنند.

اسپند همچنین یک ضدشپش قوی محسوب می‌شود که می‌تواند در کاهش این عوامل بیماری‌زا موثر باشد. متخصصان طب سنتی به افراد مبتلا به شپش سر و همچنین کسانی که در خطر ابتلا به این عارضه قرار دارند، استفاده از دود این گیاه را توصیه می‌کنند.

تمامی حقوق محفوظ است . در گل من و تو ما با ♥ برای شما طراحی سایت و سئو : جرگه

Report this page